معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران اعلام کرد:

دانشگاه مازندران در رده یک درصد موثرترین دانشگاه ها و موسسات پژوهشی جهان قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران به نقل از پایگاه شاخص‌های اساسی علم ISI ، دانشگاه مازندران در رشته های شیمی و علوم مهندسی در رده یک درصد موثرترین دانشگاه ها و موسسات پژوهشی جهان قرار گرفت.
       براساس این گزارش، دکتر محمد حسین فاطمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران با اعلام این خبر افزود: پایگاه شاخص‌های اساسی علم ISI به شناسایی و معرفی یک درصد از پر استنادترین دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی دنیا در رشته‌های مختلف علم می‌پردازد. این پایگاه، علم دنیا را به ۲۲ رشته موضوعی تقسیم کرده و در حال حاضر دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی کشور در ۱۶ رشته از این ۲۲ رشته موضوعی رتبه بندی شده‌اند.
       دکتر فاطمی ادامه داد: در حال حاضر در پایگاه شاخص‌های اساسی علم، تعداد ۵ هزار و ۷۰۱ دانشگاه/موسسه یک درصد برتر معرفی شده‌اند که ۵۳ مورد از آنها مربوط به ایران است، بنابراین حدود 0/9 درصد از دانشگاه‌‌ها/ موسسات یک درصد برتر دنیا متعلق به ایران است.
       معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خاطرنشان ساخت: بر این اساس، دانشگاه‌های شهید بهشتی، اصفهان، الزهرا(س)، امام خمینی (ره)، بوعلی سینا، تبریز، تربیت مدرس، تهران، خلیج فارس، رازی، سمنان، شهرکرد، شهید باهنر کرمان، شهید چمران اهواز، شیراز، فردوسی مشهد، کاشان، گیلان، مازندران(در رشته‌های شیمی و علوم مهندسی)، محقق اردبیلی، یاسوج و یزد در بین دانشگاه‌های جامع در جمع موثرترین‌‌های دنیا قرار گرفته‌اند.

روابط عمومی دانشگاه مازندران
امور رسانه های گروهی